اين محصول با روش خشک کردن انجمادي که در آن عصاره قهوه طبيعي يخ زده و سپس به قطعات کوچکتر تبديل و در دماي کم خشک مي شود؛ تهيه شده و نحوه آماده سازي بسيار آسان و سريعي دارد. کافيست 1 الي 2 قاشق چايخوري قهوه را با يک فنجان آب داغ و در صورت علاقه شکر مخلوط و حل نماييد.


قهوه فوري اولين بار توسط ديويد استرنج در نيوزلند اختراع و ثبت گرديد. از مزيت هاي اين نوع قهوه نسبت به قهوه معمولي ميتوان به کافئين کم، طرز تهيه فوري، استفاده آسان، قيمت مناسب و ماندگاري طولاني آن اشاره کرد. به همين سبب در هنگام مسافرت، انجام کارهاي روزانه و کمبود وقت که حوصله دم کشيدن قهوه را نداريد؛ بهترين راهکار است و امکان نوشيدن قهوه در مدت زمان کم را فراهم مي کند.